R+D+i Aero

Amb el nostre equip, podeu dissenyar, desenvolupar i coproduir solucions socials amb drones: vols autònoms o simultanis amb múltiples drones. Qualsevol projecte que pugueu imaginar que deixi el normal. Hem dissenyat drones des que van aparèixer al mercat. Ens especialitzem en el disseny d’eines que “fan les coses”, que intervenen en el món i no només en la fotografia.

AeroCoaching

AeroCoaching és un projecte que neix per acompanyar tots aquells professionals de sector aeronàutic en concret de l’món Drone que vulguin recuperar la il·lusió en el treball i seguir creixent professionalment i personalment per assolir els seus millors resultados. Sempre assessorem i vam creant metodologies per absorbir projectes drone dins l’empesa.

Xerrades

Som un apassionat de la tecnologia, el disseny, el desenvolupament, tot el relacionat amb els digitals, avions industrials, socials i, per descomptat, amb persones. Amb una trajectòria de més de 5 anys d’experiència, la nostra cultura és un valor fonamental i el nostre eix principal. Per això hem creat SpaceAero, un espai en el qual a través de diferents formats adquirim o mostrem uns coneixements útils per a la vida quotidiana.

Cada sessió se centra en un públic específic, en un tema específic i amb certes necessitats. Des d’esdeveniments i presentacions, fins a sessions o programes de formació interna per a empreses.

Tallers

Disposem d’un ampli catàleg de tallers per potenciar les persones i organitzacions amb capacitats d’espai aeri, des de la construcció d’aeronaus fins a usos més avançats, com ara el control ambiental, la investigació forense o el disseny ecològic de les explotacions. Utilitzem les últimes tendències en experiències educatives en tots els nostres tallers. On la paraula STEAM es troba a cada centímetre del nostre espai aero.

Formacions

Aquest expert és una excel·lent oportunitat per conèixer i aplicar diversos tipus de metodologies didàctiques innovadores que consideren l’aprenentatge de l’estudiant com a eix fonamental. Es desenvoluparan enfocaments col·laboratius, basats en reptes i problemes, com ara Flipped Classroom, el Just in Time Teaching i altres mètodes híbrids i inductius. Altres models pedagògics com BYOD, l’aula invertida, mastery learning, la gamificació i l’aprenentatge basat en el joc tindran un paper important. També es posarà èmfasi en l’avaluació i la retroalimentació com a eines per a la promoció i l’acreditació de l’aprenentatge.

Global coverage

Des d’Educaires, tenim un dels pilars de la xarxa global d’ajuda humanitària basada de drons que es diu “Flying Labs” de WeRobotics, on podem arribar a qualsevol racó de món per crear projectes dron amb aquest tarannà d’arribar la tecnologia als ciutadans locals directament.

Free coffee

Cada dia comencem amb un gran Cafè per poder compartir el sabor i la intensitat dels nostres projectes.

Desenvolupament

S’ha dit que per fer bé la feina calen les eines adequades. La tecnologia UAV s’està convertint ràpidament en l’eina adequada per a diverses indústries, des del desenvolupament residencial a gran escala fins als complexos industrials. La tecnologia de drons és un actiu de baix cost / alt rendiment que el fa cada vegada més atractiu per als desenvolupadors conscients del ROI que volen minimitzar el risc alhora que maximitzen els beneficis.

Fotografia i Vídeo

Tenia l’objectiu d’idear una nova forma de fer la fotografia aèria. Va haver de ser segur, únic, rendible, respectuós amb el medi ambient i … aconseguir resultats sorprenents. Tenim la certificació CASA i tots els segurs necessaris.

 

Estratègia

L’ajudem a definir l’estratègia de la seva empresa i les petites empreses en la incorporació d’avions elèctrics en el seu dia a dia i en nous models de negoci. Oferim solucions sostenibles, socials, transparents i factibles a les seves necessitats, sempre tenint cura dels nostres clients. Podem assessorar a les empreses artístiques sobre com incorporar els drons als seus espectacles d’una manera segura i espectacular (un dels nostres equips està especialitzat en aquests temes).