Que Fem …

Som un grup de professionals de diferents disciplines i dedicacions (docència, enginyeria, pedagogia, tecnologia, art, comunicació) que a través de plantejaments com la cocreació, la conscienciació de l’ús de l’espai aeri i la sensibilització per la presència femenina en el món, hem encetat un projecte que apropa la tecnologia, la enginyeria i la robòtica a la societat:  Educaires.

Per això, les primeres proves ja van materialitzar-se en una plataforma que permetia que els Smartphones volessin: el Flone. L’essència d’aquell projecte provocà reaccions. Va guanyar el Next Things 2013 – Next Space, el Segundo Desafío Global de Arte y Tecnología convocat per Telefónica I+D i Laboral.

Des d’Educaires es treballa en valors a través dels drons mitjançant la realització de projectes col·laboratius, que busquen el desenvolupament i la innovació educativa digital. Explorem, aprenem i compartim experiències significatives perquè donem espai per a la iniciativa i l’emprendronia (emprendre + dron).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *