WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

R+D+i Aero

Amb el nostre equip, podeu dissenyar, desenvolupar i coproduir solucions socials amb drones: vols autònoms o simultanis amb múltiples drones. Qualsevol projecte que pugueu imaginar que deixi el normal. Hem dissenyat drones des que van aparèixer al mercat. Ens especialitzem en el disseny d’eines que “fan les coses”, que intervenen en el món i no només en la fotografia.

AeroCoaching

AeroCoaching és un projecte que neix per acompanyar tots aquells professionals de sector aeronàutic en concret de l’món Drone que vulguin recuperar la il·lusió en el treball i seguir creixent professionalment i personalment per assolir els seus millors resultados. Sempre assessorem i vam creant metodologies per absorbir projectes drone dins l’empesa.

Xerrades

Som un apassionat de la tecnologia, el disseny, el desenvolupament, tot el relacionat amb els digitals, avions industrials, socials i, per descomptat, amb persones. Amb una trajectòria de més de 5 anys d’experiència, la nostra cultura és un valor fonamental i el nostre eix principal. Per això hem creat SpaceAero, un espai en el qual a través de diferents formats adquirim o mostrem uns coneixements útils per a la vida quotidiana.

Cada sessió se centra en un públic específic, en un tema específic i amb certes necessitats. Des d’esdeveniments i presentacions, fins a sessions o programes de formació interna per a empreses.

What our users say

Molt content amb el tracte rebut. Molt implicats amb el client i es nota que els agrada la seva feina.
Ràpida resolució de qualsevol petició d’activitat, espero estar molts anys amb Educaires.
Moltes gràcies a l’TEAM i una abraçada per a tots.

Marc Poblet

M’encanten els meus amics de @aeducaires 🙂 Fàcil plataforma d’ús per crear activitats dintre del entorn STEAM utilizant drons que fabricant ells mateixos, personal fantàstic i res més que bons resultats!

Dani Jimenez

He intentat utilitzar diferents programes de Educaires. Els drons no és el meu costat fort, pero ells m’han ensenyat molt. Hi ha un excel·lent suport darrere d’Educaires i de la gent per atraure-hi. Si teniu cap pregunta, us ho passaran i us explicaran com fer-ho.

John Doe