Julia Nikitina

Julia va arribar des de Moscou, amb la il·lusió que cada moment és únic. Així va decidir viure el seu camí, inspirada en l’aventura, a viatjar i conèixer les més diverses cultures, de poder trobar respostes sense paraules, simplement interpretant les mirades, que l’Amor és el llenguatge universal i que a través d’ell, es pot comunicar i interpretar els més profunds missatges.

Així, i creient que són els nens els que tenen la clau d’un futur com el que somia, va començar a formar-se, primer com a Educadora Infantil i Logopeda, per després formar-se en mètode Montessori.

Vaig trobar en aquest mètode, una manera de Ser Educadora que em representa, a través d’una mirada respectuosa i amorosa, intento comprendre el moment pel qual travessa el nen, per després respondre a través de la preparació de l’ambient i aconseguir així fomentar la seva curiositat i potenciar el seu autoconeixement. Crec que, el veritable educador està a el servei de l’educand, pel que ha de conrear la humilitat, per caminar al costat de l’infant, aprendre d’ell i junts formar una comunitat.

Li encanten les caminades per la muntanya, els dies interminables de passejar per la platja, gaudir dels capvespres entre amics i dels àpats en família. Curiosa innata, li encanta la música, la dansa, l’art i les infinites maneres en què som capaços d’expressar-nos.