Flying Labs

 Co-creem i facilitem una xarxa de centres de coneixement local a l’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina per aprofitar l’experiència existent en drones, dades i intel·ligència artificial, la xarxa “Flying Labs®” i com utilitzar aquesta tecnologia per ajudar els poblats locals i els seus ciutadans.

L’objectiu dels Flying Labs és accelerar l’impacte positiu de l’ajuda local, la salut, el desenvolupament i les solucions ambientals a nivell local. Els Flying Labs també expandeix els mercats locals mitjançant la creació de nous llocs de treball i negocis que ofereixen a través de la robòtica com a servei i recolzen els ecosistemes locals.

Els Flying Labs estan connectats directament entre si, compartint lliçons apreses i millors pràctiques arreu del món, capacitant mútuament i treballant en projectes conjunts.

El model d’afiliats permet a les organitzacions amb un historial provat en l’ús de drones i robòtica unir-se a la creixent xarxa global de Flying Labs. Els Flying Labs afiliats tenen accés directe a l’experiència de WeRobotics, altres Flying Labs a la xarxa, capacitacions d’experts, oportunitats de projectes, tallers, conferències, solucions selectes de maquinari i programari i més. Flying Labs també obté accés i pot utilitzar lliurement els actius produïts per WeRobotics i altres Flying Labs, com SOP, llistes de verificació, pautes ètiques i plans d’estudis de capacitació per desenvolupar la seva experiència i capacitat. I utilitzen la seva marca Flying Labs per a comunicacions estratègiques i amb fins de recaptació de fons.

Aquest model ens permet construir Flying Labs que actuen com a hubs regionals; fent créixer l’ecosistema de serveis de robòtica en els seus països a el mateix temps que dóna suport als Affiliate Flying Labs en les seves regions. Co-creem Regional Flying Labs amb socis locals i els escalem gràcies a les inversions dels nostres socis financers. Regional Flying Labs també ofereix als nostres experts capacitacions sobre dades i drones, així com els nostres Programes d’incubació d’empreses per incubar empreses locals que brinden una gamma de serveis de drones. L’objectiu de Flying Labs és arribar a ser en gran part autosuficient a través de serveis que inclouen capacitacions, lloguers, reparacions, serveis d’assessoria, proves de camp i projectes pilot per al sector de béns socials. Els laboratoris regionals de vol comencen com a laboratoris afiliats.